Tuesday, 11 June 2013

KEBAIKAN PRODUK FELINNA


Salam semua,


HAiiii!!!! Ambe seronok nak bercerita ttg produk yg ambe tgh test ni…felinna PMCVC dan Felinna Inchloss losyen. Kalau nak cerita pasal produk ni brlambak testimony yg membuatkan ambe yakin menggunakan produk ni.   ni kebanyakkan nya ambe ambik dari  blog felinna, ada watermark ea disitu. Ni kalau sape2 yg taksuka ambe letak gmbr testimony mereka sila lah maklumkan ea. Sekadar nak berkongsi...barang baik tak elok guna sorang sorang :P

Felinna Incloss Losyen Body





Nak jadikan muka bentuk V-shape pon boleh,,,,tak percaya..check this out!


Atas ni gambar tuan punya produk..tapi gambar losyen tu yg dulu la yang terkini macam ni>>>

Felinna PMCVC

Haaa..ni lagi satu produk yang ambe rase kita patot share, sekarang ni musim semua orang nak makan kolagen la rumpai laut la. Kolagen tu mmg bagus untuk menegangkan dan menganjalkan kulit anda dan vitamin C berfungsi untuk mmbentuk sel-sel baru dalam badan. Nak kulit cerah berseri ? guna produk yang ada Glutathione. Jadi mana nak cari semua ni dalam satu produk? Felinna PMCVC la jawapannya: 

Bahan kandungan:
-collagen marine
-extract gluta
-vitamin c
-extract citrus

Semestinya ade pengesahan KKM + Halal + Keluaran Bumiputera!!! 

ni mak kepada pengasas produk felinna...cantik kan?
SO tunggu apa lagi boleh dapatkan produk ni..dan yang pasti anda akan puashati.


-Ambe`~

No comments:

Post a Comment

Post a Comment